En del af

​Malerfirmaet Jens Vestergård ApS

En del af SL-Malerfirma A/S

Nørretoftevej 26
3200 Helsinge

Telefon: 48 79 63 47

E-mail: post@jens-v.dk

Maling af facader i Helsinge & Nordsjælland

Har du brug for maling af facader eller anden form for reparation, er vi det oplagte valg. Vi klarer en bred vifte af opgaver til både private og erhverv i Helsinge, Gilleleje og hele Nordsjælland.

Facaden er det første man ser, når man ankommer, og dermed er det også det første indtryk, folk får af bygningen. Derfor er det vigtigt, facaden fremstår pæn og velholdt, og det kan vi gøre med vores maling af facader. 

Reparation og maling i Helsinge og Nordsjælland

Hos Malerfirmaet Jens Vestergård har vi stor viden om mulighederne inden for reparationer og maling af facader i Helsinge, Gilleleje og Nordsjælland​. Måske ønsker du blot at få den frisket op? Mulighederne er mange, og vi tager altid gerne en grundig snak med dig om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

​​Kontakt os for tilbud på maling af facader

Går du med et projekt i tankerne, som du mangler praktisk information til, eller ønsker du yderligere information omkring vores malerfirma, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon 48 79 63 47 allerede i dag, hvorpå vi vil udarbejde et uforpligtende tilbud til netop dig og din opgave. 

Du kan gså skrive til os på e-mail post@jen​s-v.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

HVEM ER VI?

Malerfirmaet

​Jens Vestergaard ApS

CVR: 14705945

​KONTAKT OS

​Telefon: 48 79 63 47

E-mail: post@jen​s-v.dk

GARANTI

Vi er medlem af

Danske Malermestre